Aktuality

Základy párování pivo + jídlo – grilování

  Začněme nejprve úplně obecně. Existují nějaká základní pravidla pro párování piva s jídlem? Jsou tři základní. První pravidlo je párovat pivo a jídlo s podobnou intenzitou chutí a vůní. Tedy pro jídlo s jemnou chutí vyberte méně výrazné pivo, pro jídlo výraznou... více

Pivní degustace

Pro všechny zájemce nabízíme pořádání pivních degustací a párování piva a pokrmů. Služby nabízíme spolupráci se restaurací Sluneční terasa T-Anker. Je také možné domluvit služby pivního sommeliéra na soukromých akcích. Snažíme se vyjít našim zákazníkům maximálně... více

Pivní sommeliér

Příprava nové profese Pivní sommelier se posunula zase o notný kus dopředu. Ve spolupráci se zástupci Sektorové rady pro pohostinství, gastronomii a cestovní ruch připravujeme standard pro vyučování a zkoušení. Proces je celkem složitý a administrativně náročný. Náš... více

Co je Czeers?

Speciální slovní spojení – slovní hříčka. Vychází z anglického výrazu Cheers! – Na zdraví.  CZEERS! je naše obchodní značka, která spojuje všechny aktivity a akcentuje národní podtext. Srozumitelná pro Čechy i cizince.

Více